Kopersvereniging Parkwijk

Kopersvereniging Parkwijk

Hoofdmenu

Startpagina
Archief

Gebruikersmenu

Help
Home
PDF Afdrukken E-mail
Notariskantoor Van Dooren

Notariskantoor Van Dooren is met 14 fulltime en parttime medewerkers een middelgroot notariskantoor. Groot genoeg om alle expertise in huis te hebben. Klein genoeg om aan onze cliŽnten alle individuele aandacht te kunnen geven die cliŽnten mogen verlangen.

Wij bewegen ons zowel op de terreinen die traditioneel aan het notariaat zijn toevertrouwd als op aanverwante gebieden. Verwacht van ons niet alleen dat wij ons als een vis in het water voelen bij transacties in onroerende zaken, hypotheken, testamenten, huwelijkse voorwaarden, oprichting van B.V.'s en afwikkeling van nalatenschappen. Wij hebben ook de expertise in huis om te adviseren in nalatenschapplanning (besparing van successierecht) en over inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Wij voeren bewind over vermogens en denken met een team van 5 notariŽle juristen mee over bijzondere constructies. Kortom: wij kunnen nogal wat!
Wij nodigen u uit daarvan gebruik te maken. Ontdek dat u bij ons geen nummer bent en dat wij geen massa-artikel verkopen. Ieder door ons geproduceerd document is een juridisch hoogstandje. Daar stŠŠn wij voor en daar staan wij voor in!

Notariskantoor Van Dooren†
Regentesselaan 11, 7316 AA Apeldoorn
Tel. (055) 5211966†Gratis parkeergelegenheid
Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken †naast- en tegenover ons pand

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack